Bestelling

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

ONLINE AANKOOP:

Wanneer je jouw bestelling wil wijzigen geef dit dat zo spoedig mogelijk door, bij voorkeur binnen twee dagen na het plaatsen van de bestelling. Als gevolg van de wijziging kan het zijn dat de verwachte levertijd wijzigt.  Gelieve een e-mail te sturen naar info@villadenuit.com

In het geval van speciaal volgens jouw wensen geproduceerde artikelen bestaat de kans dat de order helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden.

 

WINKEL AANKOOP:

Mocht je onverhoopt nog iets willen wijzigen aan je bestelling, dan willen wij je er graag op wijzen dat dit enkel mogelijk is binnen één dag na aankoop. Gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met het volgende nummer: +32 3 218 45 09.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

ONLINE AANKOOP:

Je hebt 14 dagen bedenktijd op het moment dat je je bestelling ontvangt.

Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren retourneren:

  1. Vul het retourformulier dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen volledig in en voeg deze bij de retourzending. Wanneer je het formulier volledig invult, kunnen we jouw retourzending sneller verwerken. Ben je jouw retourformulier kwijt? Op deze pagina kun je het formulier opnieuw downloaden en printen. ( retour formulier heb ik doorgestuurd naar jou voeg het ergens toe op de website of als ze op retourformulier klikken dat het automatisch download)
  2. Stuur ons een e-mail door dit contactformulier in te vullen. Kies bij onderwerp ‘Retourzending’. Vermeld in de mail alle belangrijke gegevens om jouw retourzending zo snel mogelijk te verwerken.
  3. Voor kleinere pakketten bieden wij een kosteloze retourzending aan. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via e-mail info@villadenuit.com.

Welke voorwaarden gelden er voor retourzendingen?

ONLINE AANKOOP:

Voor een snelle afhandeling van jouw retourzending, vragen we je om de bestelling ongebruikt, in de originele verpakking en in een stevige verzenddoos te retourneren. Zorg daarnaast dat het een volledig ingevulde retourformulier meestuurt.

Let op:Voor kleinere pakketten bieden wij een kosteloze retourzending aan. Deze mogen het max. formaat: 90 cm (breedte + hoogte) max. lengte: 60 cm hebben met een gewicht lager dan 10kg. Het retourlabel kun je opvragen via onze klantenservice.

Matrassen, toppers en bedden kunnen nooit zomaar worden geretourneerd. Neem hiervoor altijd contact met de klantenservice per e-mail: info@villadenuit.com. Mocht je jouw matras toch via het antwoordnummer retour sturen, hebben wij het recht om jouw retour te weigeren of terug te sturen.

 

WINKEL AANKOOP:

Retourneren is niet mogelijk. Zie ook onze algemene voorwaarden winkel.

Betaling

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

België:

  1. levering tot 50 km gratis tot gelijkvloers
  2.  levering na 50 km , 0,50€/p.km tot gelijkvloers

 

Nederland:

  1. levering vanaf 999€ gratis tot gelijkvloers
  2. levering per km 0,50€ tot gelijkvloers

Kan ik betalen bij de bezorging?

Onze bezorgservice mag uitsluitend goederen afleveren die geheel zijn betaald of bij aflevering worden betaald. De bezorgservice is verplicht de af te leveren producten mee te nemen bij het niet voldoen van het totaalbedrag bij de levering.

Heb je bij de levering een klacht over (een deel van) de bestelling? Dan dien je naar evenredigheid een aangepast bedrag te betalen bij de levering. Het restantbedrag betaal je pas op het moment dat wij het probleem hebben opgelost.

Bezorging

Kan ik de bezorgdatum wijzigen?

Tijdens de aankoop is er afgesproken in welke week de bestelling (geschat) geleverd wordt. Mocht jouw bestelling vertraging oplopen dan nemen we contact met je op. Indien je zelf het levermoment wilt uitstellen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wordt mijn oude matras meegenomen?

Het retour nemen van matrassen is een service die wij aanbieden om het je nóg makkelijker te maken. Om de matrassen milieuvriendelijker te kunnen recyclen, vragen wij een kleine bijdrage van 25€ voor het retour nemen van de oude matrassen.

Om gebruik te maken van deze service vragen we je om je oude matras zelf in te pakken. Zorg dat je de oude matrassen ingepakt klaar hebt staan voor de bezorgers.

Garantie

Er is iets beschadigd tijdens de levering. Waar kan ik dit melden?

We doen er alles aan om onze producten met de grootst mogelijke zorg te leveren. Toch kan het voorkomen dat er bij levering onverhoopt schade ontstaat aan je woonhuis, je interieur of aan de geleverde producten.

Probeer schade direct te melden aan de monteurs. Zij pakken het voor je op. Indien zij niet meer aanwezig zijn, kun je schade aan je woonhuis of interieur niet meer melden en kunnen wij ook niet meer aansprakelijk gehouden worden.

 

Meer informatie over onze garanties leest u hier

Er is iets mis met de ontvangen producten. Waar kan ik dit melden?

Is er iets mis met de geleverde producten of ontbreekt er iets aan je bestelling? Geef dit dan aan ons door via de mail info@villadenuit.com. Als je je ordernummer, een omschrijving van het probleem en eventueel het gewenste vervangende product (type en/of maat) noteert, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag met een passende oplossing.