Ons verhaal

Villa De Nuit werkt om je de beste nachtrust te bezorgen, in een slaapkamer die je elke dag verleidt om de rust te nemen die je nodig hebt. Wij zeggen inmiddels niet voor niks better nights, better days. Geen mens is hetzelfde, dus kun je bij ons eindeloos variëren om het bed samen te stellen dat bij je past! Onze medewerkers staan klaar met hun vakkennis, ervaring, aandacht en humor om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen!

  • Laat Villa De Nuit je ondersteunen

Bedden dragen bij tot het verlichten van rugpijn en het behouden van een goede houding tijdens jouw slaap. Het beste comfort en het beste voor uw gezondheid!

  • De beste materialen

Onze stoffen zijn comfortabel en tegelijkertijd zeer duurzaam met een elegant design, waardoor je geniet van maximaal comfort tijdens het slapen.

  • Optimale comfort

Jouw bed is erg belangrijk voor het comfort en de levensduur van het matras. Een oud bed kan de voordelen van jouw nieuwe matras verminderen en de levensduur verkorten.

Customizer

Boxspring

Bij Villa de Nuit kun je ook zelf je boxspring samenstellen. Je kunt o.a. kiezen voor een ander matras, een ander hoofdbord, een bijbehorend voetenbord of zelfs tv-lift, een andere stoffering, een topmatras, een montage service en accessoires zoals hockers en een dekenkist die we in de gekozen stof meestofferen. Door de ruime keuze aan opties tijdens het samenstellen stel je jouw favoriete boxspring binnen een handomdraai samen.

Om een luxe uitstraling te realiseren zijn de matrassen, de boxen en het hoofdbord in dezelfde kleur gestoffeerd met een luxe meubelstof. Door het gebruik van comfort soft-boxen heeft de boxspring een langere levensduur. Tevens dragen de soft-boxen bij aan een betere ondersteuning van uw lichaam doordat de druk van het matras gelijkmatiger verdeeld kan worden. Villa de Nuit is de ideale keuze als je wilt gaan voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid. Zoals ons slogan al duidt Better nights, Better days!

Klik voor meer informatie om je eigen boxspring samen te stellen. 

Bed advies op maat

U kunt gerust stellen dat slaap- en bedwensen heel persoonlijk zijn, maar een bed op maat laten maken is makkelijker dan u denkt. Of het nu gaat om kleinere problemen als temperatuur en een verkeerde slaaphouding of grotere die een medische achtergrond hebben: wij weten voor iedereen het juiste bed te maken. Bezoek onze showroom of maak een afspraak via +32(0)3 218 4509
Contacteer ons vandaag nog!