Villa de nuit bezorgt bestellingen over heel Vlaanderen. Wij zorgen er altijd voor dat uw bestelling tot aan de voordeur wordt bezorgd. Is het pakket maximaal 20 kg met een maximale afmeting van lengte 100cm x breedte 50cm x hoogte 50cm en kan het met een koerierdienst verstuurd worden, bieden wij de mogelijkheid om het pakket ook buiten Vlaanderen te leveren. Denk hierbij aan kleingoed als dekbedden, kussens, hoeslakens en moltons. 

De bezorging zal altijd plaatsvinden op het afgesproken bezorgdatum en op het adres dat u heeft opgegeven. Na het plaatsen van uw bestelling wordt er een bevestigingse-mail verstuurd. Zorg er altijd voor dat u de adresgegevens goed controleert. De gegevens kunnen maximaal binnen drie werkdagen voor de het afgesproken bezorgdatum worden aangepast.

Let erop dat als villa de nuit de levering op de afgesproken bezorgdatum niet kan uitvoeren omdat u niet aanwezig bent, zal er bij een volgende 2de levering bezorgkosten in rekening worden gebracht. Echter als de levering via een pakketdienst wordt uitgevoerd zal er de volgende dag kosteloos een tweede bezorgpoging worden gedaan. 

Uw bestelde producten kunnen alleen worden gemonteerd als u deze optie tijdens het plaatsen van de bestelling heeft aangegeven. Zorg ervoor dat de entree van uw woning vrijgemaakt wordt van obstakels. De monteurs hebben dan optimaal de ruimte om uw goederen te verplaatsen en voorkomt u dat uw eigendommen beschadigd raken tijdens het verplaatsen van de goederen. 

Het verpakkingsmateriaal zal na het monteren van uw goederen door ons worden meegenomen en op de juiste milieuvriendelijke gescheiden en verwerkt worden.


Bezorgkosten

Vanaf €35,00 bezorgen wij gratis. Voor bestellingen tot €35,00 geldt dat er €4,95 in rekening gebracht wordt voor transportkosten, tenzij deze kosten in een aanbieding zijn verrekend. Bezorgkosten worden apart op de orderbevestiging vermeld. Indien je een bestelling onder Rembours geleverd wil hebben (ofwel bij levering wil betalen aan de bezorger) zijn wij genoodzaakt om een toeslag te berekenen van €6,95 bij bestellingen onder €250,00.

Algemene Voorwaarden online. 

Algemene Voorwaarden winkel.