Better nights, better days!

Een nieuw bed uitzoeken is leuk, maar niet altijd makkelijk. Daarom geven wij je handige tips die van pas komen bij het uitzoeken van een nieuw bed.

 

Tip  1. Oriënteer jezelf via internet

Wil je een boxspring, of liever een ledikant? Een elektrisch verstelbaar bed, of juist een vlakke bodem? Oriënteer jezelf goed, zodat je eventueel alle vragen kunt stellen aan een van onze goede slaapadviseurs.

 

Tip 2. Raadpleeg vrienden en kennissen

Vraag eens rond in je familie en vriendenkring naar ervaringen met bedden en matrassen. Welk matras of bed hebben zij? Op die manier krijg je een eerlijk en onafhankelijk advies van iemand die je vertrouwt.

 

Tip 3. Jouw wensen voor een nieuw bed

Ga na wat voor soort matras je nu hebt. Zitten er kuilen in of heb je lichamelijke klachten wanneer je in de ochtend opstaat? Wat wil je we en wat wil je niet bij een nieuw matras. Bedenk welke functies en eigenschappen belangrijk voor je zijn en welk type bed of boxspring daar het best bij aansluit.

 

Tip 4. Maak een afspraak met een slaapadviseur

Maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs. Zo kun je verschillende type boxsprings uitproberen en ervaar je hierdoor zelf de verschillen. Neem hiervoor dus rustig de tijd.

 

Tip 5. Een nieuw bed inclusief bezorging en montage?

Let erop of de prijs inclusief bezorging en montage is. Bij Villa de Nuit wordt bij aankoop bevestigd of bij jouw bestelling de montage inbegrepen is. Meer informatie over jouw bestelling en bezorging vind je in onze algemene voorwaarden.

 

Veel plezier bij het uitkiezen van je nieuwe bed en alvast welterusten!